Рецепти

Готуємо деруни – рецепти до кожного столу

Готуємо деруни – рецепти до кожного столу

Картопляні деруни – доволі популярна страва. Їх готують й у європейських країнах, і навіть у Південній Америці – тобто всюди, де їдять страви з картоплі.

Хрін на нашому столі

Хрін на нашому столі

Із коренів хрону готують безліч приправ до холодних м’ясних і заливних страв, соуси, використовують у салатах.

Торт «Наполеон» – страва з історією

Торт «Наполеон» – страва з історією

Добре, що в житті є речі, які об’єднують покоління. І одна з низ — торт «Наполеон».

Брауні - солодощі для ласунів

Брауні - солодощі для ласунів

Якщо ви любите солодкі десерти, тістечка брауні – те, що вам потрібно. Зроблені з шоколадного тіста, з щільною скоринкою зовні, але м’якою і вологою структурою всередині, вони неймовірні на смак.

Різдвяна кутя: головна страва на Святвечір

Різдвяна кутя: головна страва на Святвечір

В Святий вечір, 6 січня, за традицією на стіл обов’язково подають кутю, з якої заведено починати вечерю.

Готуємо в духовці: час і температура запікання

Готуємо в духовці: час і температура запікання

Святкові страви, приготовані в духовці, прикрасять будь-який стіл. Але за умови, що продукти запікалися за всіма правилами.

Як розфарбувати святкові салати

Як розфарбувати святкові салати

На святковому столі напевно будуть і салати-торти. Тож і оздобити їх бажано, як торти — покрити поверхню тематичними візерунками, ще й різнокольоровими.

Імбирні пряники – смачна різдвяна казка на вашому столі

Імбирні пряники – смачна різдвяна казка на вашому столі

Оздоблені глазур’ю чоловічки, голуби, зірочки, сніжинки, ялинки, будиночки... Приготовані з особливого тіста, ці пряники – головні герої європейських різдвяних ярмарків.

Салати: пограємося кольором і смаком цибулі

Салати: пограємося кольором і смаком цибулі

Ці наші поради годяться для будь-яких салатів.

Жульєн – смачна страва з цікавинкою

Жульєн – смачна страва з цікавинкою

З ніжним смаком, поживний, жульєн має маленьку таємницю – колись у давнину це була не страва, а … спосіб нарізання продуктів.