Любов Успенська дасть додаткові концерти в Україні

18.09.2019 16:35 Культура
Фото: concert.ua Фото: concert.ua
SOLD OUT відразу в трьох містах концертного туру Любові Успенської в Україні. У Дніпрі, Харкові та Одесі співачка дасть додаткові концерти.

Всього за один місяць всі квитки на грандіозне шоу Любові Успенської "Історія одного кохання" були розпродані відразу в трьох містах туру. У зв'язку з ажіотажем і великою кількістю бажаючих потрапити на виступи, команда співачки і організатори "Event Studio 54" прийняли рішення провести додаткові концерти, які відбудуться в той же день. Любов Успенська вийде на сцену двічі - о 16:00 та о 19:00 в театрі опери та балету: 11 листопада в Одесі, 12-го - в Харкові, 13-го - в Дніпрі.

«У мене вже sold out в Харкові, Дніпрі та Одесі! Тому я вирішила ще раз вийти на сцену в цих містах. Хочу максимально провести час зі своїм українським глядачем! І сподіваюся, ті, хто прийдуть на мої концерти, отримають справжнє свято душі! », - прокоментувала Любов Успенська.

10 листопада о 19:00 велике шоу артистки побачить столиця, концерт в Києві відбудеться в Палаці спорту. Для українських шанувальників артистка готує унікальну програму в супроводі розширеного складу музикантів, а також дуети з українськими виконавцями, в тому числі зі співачкою NK (Настею Каменських) на пісню «Ты же не забыл», число прослуховувань якої на YouTube подолало позначку в 14 мільйонів!

Гості вечора почують найгучніші хіти Любові Успенської: "К единственному нежному", "Кабриолет", "Пропадаю я", "Ангел-хранитель", "Люба Любонька", "Гитара мается", а також першими оцінять live-прем'єру пісні українською мовою «Без тебе», автором якої став близький друг Любові з Одеси.

Квитки на всі концерти туру можна придбати на сайті https://kontramarka.ua і в касах міст.

Харків (квитки на додаткові концерти)-
https://kharkov.internet-bilet.ua/events/31872/lyubov-uspenskaya-dopolnitelniy-kontsert

Теги: