Чемпіонат Харківської області з футболу: черговий успіх «вовків

20.03.2018 11:00 Спорт
Фото: facebook.com/ФК-Волчанск Фото: facebook.com/ФК-Волчанск
У 8-му турі обласної першості з футболу «Вовчанськ» продовжив безжалісно бити суперників. Тепер жертвою «вовків» став харківський «Анкар», якому підопічні Андрія Березовчука «відвантажили» 10 м’ячів.

У центральному матчі восьмого туру групи А «Універ-Динамо ХНУВС» зустрічався з ФК «Лозова-Панютине». Динамівці після двох втрат очок поспіль (поразка і нічия) нарешті зуміли перемогти. М’ячі Зінов’єва і Соломахи ще до перерви дозволили «Універ-Динамо ХНУВС» взяти максимум залікових пунктів і піднятися на другу сходинку турнірної таблиці. До речі, ця поразка стала першою для панютинців у цьому сезоні. Знаковим, тільки в позитивному забарвленні, цей тур став для «Арени» U-17. Харків’яни здобули вольову перемогу над середняком змагань «Роганню» 3:1, програючи після першого тайму 0:1. А цей успіх став для «Арени» дебютним у цій першості.

Ще два матчі не було зіграно, а один – не дограли. Зустрічі «Квадро» – «УФК-Олімпік» U-17 і ФК «Зміїв» – «Цементник» перенесено через погодні умови на невизначений термін. А матч «Люботина» зі сковородинівською «НИВою» не дограно з близько половини другого тайму. У стартовій сорокахвилинці сковородинівці вийшли вперед, проте після перерви лідер  чемпіонату повернув усе на свої місця. Спершу на 51-й хвилині Коробкін з пенальті зрівняв рахунок, а на 64-й Собко вивів люботинців уперед. Після цього хлопці з «НИВи» пішли з поля. Як повідомили «СК» в прес-службі Харківської обласної федерації футболу, сковородинівська команда вирішила достроково припинити матч через поганий стан поля.

У групі В продовжує лідирувати «Металіст Юніор». Підопічні Сергія Валяєва змогли відразу реабілітуватися за поразку в минулому турі від «Вовчанська», перемігши міцний солоницівський «Енергетик» 3:1. До речі, для команди з Дергачівського району ця поразка стала першою в цій першості. Продовжує впевнено крокувати по турнірній дистанції «Вовчанськ». На цей раз «вовки» не залишили мокрого місця від харківського «Анкара», забивши в кожному таймі по п’ять м’ячів. Основний внесок в цей погром зробив Без’язичний, який оформив покер (Чотири голи. – Прим.). Досить несподівано в цьому турі переміг «Крем’янець».  Ізюмчани взяли верх над «Первомайським» 3:1, який іде в лідируючій групі. А «УФК-Олімпік» U-19 досить впевнено розібрався з «Енергетиком-Центренерго» зі Слобожанського Зміївського району, забивши два м’ячі після перерви – 2:0.

Ще один матч між зміївським «Олімпом» і «Геліос-Академією» також перенесено через примхи погоди.