У Змієві завершився Кубок Слобожанщини з футболу. Фото

02.04.2019 13:00 Спорт
Фото: ФК «Вовчанськ» Фото: ФК «Вовчанськ»
30 березня визначилися переможець і призери Кубку Слобожанщини – 2019.

Минулих вихідних у Змієві на стадіоні «Авангард» відбулися матчі останнього, п’ятого, туру Кубка Слобожанщини – 2019, який проходив за підтримки голови Зміївської районної державної адміністрації, депутата Харківської обласної ради Віталія Кошеленка і під патронатом Харківської обласної федерації футболу.

Переможцем цих змагань став полтавський «Легіон», який в останньому турі розгромив господарів турніру, ФК «Зміїв».У першому таймі полтавці відзначилися двічі, дубль – на рахунку Щербака. А після перерви команда-лідер добила суперника третім м’ячем у виконанні Шевченка, встановивши остаточний рахунок у матчі – 3:0.

У результаті полтавці за п’ять ігор набрали 11 очок, які дозволили їм здобути Кубок Слобожанщини – 2019, не програвши при цьому в жодному матчі.

Фото: ФК «Легіон»

Головний тренер «Змієва» Сергій Пасічник вважає, що «Легіон» заслужено переміг у цьому турнірі.

– «Легіон» – дуже збалансована в усіх лініях команда, яка на одному диханні пройшла турнір. Були моменти, коли десь щось не виходило, але в цілому вони рівно пройшли турнірну дистанцію, і, думаю, завдання, яке перед ними ставили, вони виконали, – каже коуч «городян».

Незважаючи на те, що«Зміїв» посів останнє місце у змаганнях, Сергій Пасічник дуже задоволений тим, як для його підопічних пройшов цей турнір.

– Сам Кубок Слобожанщини – 2019 пройшов на високому рівні. Це стосується як організації, так і рівня команд. А для нашого колективу цей турнір приніс величезну користь і досвід. У нашої команди відкрилися очі, по-іншому почали бачити футбол і з великим бажанням у нього грати. Скажімо так, команда зарядилася на чемпіонат Харківської області, який орієнтовно почнеться через місяць, – ділиться тренер зміївчан.

Ще однією командою з Харківської області, яка брала участь у Кубку, був «Вовчанськ». І «вовки» виступили більш успішно, ніж гравці зі Змієва. Команда Андрія Березовчука в останньому турі розгромила «Скорук» з Дніпропетровської області (3:0), завдяки чому завершила змагання на другому місці.

Фото: ФК «Вовчанськ»

Ще в одному матчі заключного туру зустрічалися сумська «Вікторія» і полтавська «Олімпія». Матч вийшов багатим на події. У першому таймі команди сильнішого не виявили (1:1) – при тому, що на перерву у статусі лідера мала йти «Вікторія», чиї гравці у стартовому таймі двічі не реалізували пенальті. Як забивати з точки, сумчанам показав Стрельцов – він на 65-й хвилині вивів партнерів уперед. Усе йшло до підсумкової перемоги «Олімпії», яка завдяки цим трьом очкам могла фінішувати на третьому місці. Однак уже в компенсований час точний удар Касьянова відібрав у сумчан бронзу, яка перейшла в руки «Вікторії».

Читайте також: Визначилися всі півфіналісти зимового чемпіонату Харківщини з футболу. Відео