Як пройшов День фізичної культури і спорту на Зміївщині – ФОТО

17.09.2019 13:30 Спорт
Фото: Зміївська РДА Фото: Зміївська РДА
Різноманітні змагання й естафети, а також нагородження кращих спортсменів району – саме так пройшли на Зміївщині урочистості з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту України.

На цей урочистий захід, який проходив 13 вересня на головній спортивній арені району, зміївському стадіоні «Авангард», зібралося багато людей і спортсменів зі всієї Зміївщини. Відкривав це свято голова Зміївської районної державної адміністрації, депутат Харківської обласної ради Віталій Кошеленко, за підтримки якого традиційно проходять спортивні заходи в районі.

– Радий вітати всіх на стадіоні «Авангард», на який з 2018 року по праву повернулися всі спортивні заходи нашого району, де можна не тільки займатися спортом і підтримувати своє тіло й дух у відмінній фізичній формі, але і регулярно зустрічати гостей з регіону і навіть з усієї України, – зазначив Віталій Кошеленко.

Очільник районної державної адміністрації також відзначив, що на Зміївщині постійно підтримується матеріально-технічна база спортивних закладів, відкриваються спортмайданчики і капітально ремонтуються шкільні зали для занять фізкультурою тощо. За його словами, у Зміївському районі створюються всі умови для занять спортом, які можна і необхідно використовувати у своєму житті.

Гості свята активно та весело проводили своє дозвілля, брали участь у різних змаганнях та естафетах. У рамках святкування пройшли змагання серед вихованців ДЮСШ району з легкої атлетики, таеквондо, козацького двобою, боксу та футболу. Кожна дитина отримала грамоту від голови районної державної адмі­ністрації та голови районної ради, а ще солодкі подарунки.

Також Віталій Кошеленко провів церемонію нагородження видатних мешканців району, які демонструють професійну високу майстерність, популяризують здоровий спосіб життя серед молоді та людей старшого покоління. Також відзначили жителів Зміївщини за їх особистий внесок у розвиток галузі фізичної культури і спорту та з нагоди святкування Дня фізичної культури і спорту.

Почесною грамотою Зміївської районної державної адміністрації та Зміївської районної ради були нагороджені ветеран спорту з футболу Станіслав Дороганов; ветеран спорту, голова районного осередку шахової федерації Харківської області Микола Сосницький; тренер-викладач з футболу сільської дитячо-юнацької спортивної школи фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Олександр Колінко; член збірної команди Зміївського району та переможець обласної Спартакіади з настільного тенісу Інна Тулупова; тренер-викладач з легкої атлетики дитячо-юнацької спортивної школи селища Слобожанське Світлана Лазарук. Свої нагороди отримали і брати Єрмоленки – Данііл та Едуард. Вони обидва навчаються в Таранівській загальноосвітній школі – Едуард у дев’ятому класі, а Данііл – у восьмому, багаторазово ставали чемпіонами з кікбоксингу та карате, а старший з них ще є кандидатом у майстри спорту України з кікбоксингу.

Читайте також: Село на Харківщині потрапило до фіналу всеукраїнського конкурсу