Консервовані баклажани з морквою

Консервовані баклажани з морквою

povar.ru

Сезон консервації в розпалі. Час придивлятися до рецептів з баклажанами.

Пропонуємо дуже просту у виготовленні закуску з баклажанів, з якою впорається навіть початківець у справі консервування.

Знадобиться: баклажани, морква, цибуля в довільних пропорціях, олія для смаження, сіль і цукор за смаком, за бажанням – помідори.

Баклажани порізати на кружечки, а їх – на чотири частини (хоча практика показує, що брусочками теж можна, тільки не надто великими). Підсмажити їх на олії до утворення золотавої скоринки. Окремо підсмажити натерту на грубій тертушці моркву і цибулю. Разом з морквою можна підсмажити й помідори. Усе з’єднати, перемішати, додати сіль і цукор, перекласти в каструлю й тушкувати 10 хвилин. Розкласти у стерилізовані банки й закатати.

Автор: Зоя Голіусова