Кастинг фермерів стартує із середини липня на Харківщині

08.07.2015 14:36 Агропром
Фото надані організаторами заходу Фото надані організаторами заходу
В Україні триває агротур в рамках майбутнього Міжнародного форуму з розвитку фермерства АГРОПОРТ-2015, який відбудеться з 15 по 17 жовтня на території Міжнародного аеропорту «Харків».

Агротур - проект, ініційований організаторами «АГРОПОРТ» з метою допомогти українським фермерам заявити про себе, знайти партнерів, інвесторів, нові ринки збуту тощо. Це перший публічний кастинг фермерських господарств в Україні: інформація про всі зустрічі та події в рамках туру оперативно викладається в соціальних мережах і на каналі YouTube. За підсумками проекту кращі фермери в різних категоріях з різних куточків країни будуть відзначені призами та нагородами форуму за відкритість, готовність до діалогу та свої досягнення.

У даний час вже завершено перший етап агротуру, який охопив вісім областей і близько 20 фермерських господарств та сімейних підприємств Західної та Центральної України.

Починаючи із середини липня, стартує агротур Харківською областю. До карти маршрутів станом на сьогодні увійшли Сахновщинський, Близнюківський, Борівський райони і такі об'єкти, як сільськогосподарський кооператив «Україна», фермерське господарство «Олійники», СТОВ «Надія». У представників малого та середнього агробізнесу Харківщини, які хочуть заявити про себе, поки ще є можливість стати учасниками проекту.

Подати заявку у вільній формі можна на сторінці в соціальних мережах. До участі запрошуються фермерські господарства, кооперативи, сімейні підприємства, які спеціалізуються на вирощуванні і зборі зернових, плодово-овочевих культур, обробці землі, тваринництві та селекції тварин, виробництві сільськогосподарської продукції тощо.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта