Михайло Добкін пропонує не дати охолонути комбайнам на Харківщині

14.08.2012 11:05 Агропром
Харківська область посіла друге місце за валовим збором по Україні.

Про це повідомив губернатор Харківщини Михайло Добкін на нараді з питань підведення підсумків збиральних робіт 2012 року та завдань посівної кампанії 2012-2013 років.

- Завершився дуже важливий етап – збирання ранніх зернових. Завдання, яке стояло перед усіма нами на цьому етапі, виконано. Ми планували зібрати 1,4 млн. тонн зерна, а зібрали 1,681 млн. тонн, що дало змогу посісти друге місце за валовим збором по країні. Вже сьогодні нам з вами необхідно думати про врожай наступного року – це правильно робити по гарячих слідах, коли ще не встигли охолонути комбайни, – підкреслив він у своєму вступному слові.

Як повідомляє сайт ХОДА, у нараді взяли участь голова Харківської облради Сергій Чернов, заступник голови ХОДА Юрій Сапронов, директор Департаменту агропромислового розвитку ХОДА Віталій Панов, голови райдержадміністрацій і керівники сільгосппідприємств області.

Губернатор заявив, що необхідно вже зараз вжити ряд заходів, які забезпечать урожай 2013 року. Він висунув керівникам районів основну вимогу: персонально вникати в проблеми сільського господарства, і, користуючись знаннями, вміннями і чуттям, оцінювати ситуацію і обирати вірні рішення.

Джерело: сайт ХОДА
Автор: Администратор сайта