Міжнародний аграрний форум відбудеться у Харкові

01.08.2016 07:50 Агропром
Фото із соцмережі Фото із соцмережі
Традиційно форум є візитною карткою Міжнародного року зернобобових, оголошеного в усьому світі Всесвітньою продовольчою організацією (FAO).

IV Міжнародний форум Agroport 2016 відбудеться 20-23 жовтня в Харківському аеропорту. Про це повідомили в прес-службі облради.

Осінній AGROPORT East Kharkiv 2016 відбудеться в форматі конференцій, виставки та демонстраційного показу техніки. Програма форуму буде складатися з наступних напрямків:

20 жовтня (четвер) - День агробізнесу;
21 жовтня (п'ятниця) - День фермера;
22 жовтня (субота) - День поля.

В рамках трьох днів на майданчику харківського аеропорту відбудуться понад 20 профільних конференцій, тематика яких охопить весь спектр аграрної галузі: від інвестиційної проблематики до використання найсучасніших технологій.

Міжнародний статус форуму в цьому році підтримується посольствами, консульствами та зарубіжними підприємствами 20 країн-учасників.

Відмінною особливістю осіннього заходу стане «професійний обмін досвідом» фермерів Заходу і Сходу, оскільки планується приїзд і участь делегацій фермерів з 12 областей України.

Крім цього планується виступ Західної шеф-групи - кращих шеф-кухарів Львова із серією майстер-класів з використанням виключно фермерської продукції.

Довідка:

АГРОПОРТ 2016 (agroport.ua) - Міжнародний форум з розвитку фермерства в Україні. Проводиться щорічно під егідою ООН з 2014 року. З кожним форумом відбувається приріст учасників на 30 %.

У 2016 році AGROPORT проходить в рамках оголошеного Організацією Об'єднаних Націй року зернобобових культур і в оновленому форматі «Схід-Захід» у двох містах - Львові та Харкові.

Микола Мельник

Автор: Менеджер сайта