Савінський елеватор працює з прибутком у понад десять мільйонів доларів на рік - директор підприємства

22.11.2012 11:21 Агропром
Керівник підприємства Ірина Пазій зазначає, що сьогодні підприємство завантажено на всю потужність, оскільки свого часу було технічно модернізовано.

Воно працює з прибутком і виконує всі соціальні зобов’язання перед своїми працівниками.

– За результатами роботи за 10 місяців 2012 року прибуток підприємства становить близько 11 млн грн. Середньомісячна заробітна плата з початку року – 3230 грн. Ми працюємо сезонно, тож якщо порахувати місяці пікового навантаження, то заробітна плата складала понад 4000 грн, – розповідає директор.

За словами директора, зараз на елеваторі зберігається достатній запас зерна Аграрного фонду України – 300 тис. тонн зерна врожаю 2011–2012 років. Загалом у Харківський області – один з найбільших запасів зерна Аграрного фонду.

Останнім часом багато коштів було вкладено в реконструкцію виробничих потужностей. Зокрема, встановлено сучасну американську зерносушарку.

– Це дозволило нам минулого року прийняти на зберігання 86 тис. тонн кукурудзи. Уперше за всю історію існування підприємства ми приймали такі обсяги, – каже Ірина Миколаївна. – І цього року, незважаючи на невисоку врожайність, уже прийняли 45 тис. тонн кукурудзи, і приймаємо далі.

Юрій Борщ, матеріал з газети "Слобідський край" №139 від 20.11.2012

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта