Сорок підприємств Харківщини були представлені на міжнародній агровиставці

10.09.2012 14:32 Агропром
http://aeromeh.com/ http://aeromeh.com/
Минулого тижня в Києві відбулася ХХIV Міжнародна агропромислова виставка «АГРО-2012».

Харківську область представляли 40 підприємств агропромислового комплексу.

Директор Департаменту агропромислового розвитку Харківської облдержадміністрації Віталій Панов зазначив, що місцеві аграрії беруть активну участь у розвитку сільського господарства в Україні.

– Саме тому наш регіон є одним із провідних на Україні в цій стратегічній галузі. Щодо виставки, то експозиція Харківщини була другою за кількістю учасників, у ній взяли участь 40 підприємств сільськогосподарської галузі, – повідомив він.

До того ж, окремими стендами свою продукцію презентували Харківський агропромисловий союз і Харківська державна біологічна станція.

Генеральний директор ПСП ім. Фрунзе, яке розташоване в Зачепилівському районі, депутат Харківської обласної ради Іван Глянь поділився своїми враженнями від відвідин «АГРО-2012».

– Завжди беру участь у цій виставці, бо під час проведення є добра нагода не лише ознайомитися з новітніми технологіями в сільгоспвиробництві, обмінятися досвідом з аграріями, а й детально ознайомитися зі стратегією подальшого розвитку аграрного сектора, – сказав він.

За словами Івана Гляня, в останні роки держава стала для селян повноправним партнером, різні державні програми дають можливість досягти високих результатів у роботі та гарантувати продовольчу безпеку країни.

Ігор Бережний

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта