У Харкові спечуть найбільший органічний торт

09.10.2018 13:15 Агропром
Фото: meme-arsenal.com Фото: meme-arsenal.com
Для виготовлення торта-рекордсмена пекарі збираються використати 323 яйця.

Новий національний рекорд збираються встановити 12 жовтня, в рамках IX Міжнародної агропромислової виставки та форуму з розвитку фермерства АГРОПОРТ Схід Харків 2018.

Про це 9 жовтня під час брифінгу повідомив генеральний менеджер AGROPORT Ukraine Дмитро Титаренко. За його словами, другий день виставки співпав із Всесвітнім днем яйця, який відзначають усі птаховиробники світу.

— Червоною ниткою цьогорічної виставки будуть заходи, пов’язані із святкуванням Всесвітнього дня яйця, а також популяризація органічної продукції, яка сьогодні, безумовно, є аграрним трендом, —  додав генеральний менеджер. —  Тому ми збираємося встановити новий національний рекорд: спекти найбільший медовик з органічних продуктів, який буде перевищувати 110 кілограмів.


Довідка «СК». АГРОПОРТ — щорічний масштабний захід з підтримки фермерства та сільгоспвиробників України і Східної Європи. Свій шлях  Agroport Ukrane розпочав саме з Харківщини у 2014 році, коли провів на території аеропорту першу виставку-форум. 11 жовтня відбудеться відкриття вже дев’ятої міжнародної агропромислової виставки-форум. Серед ключових тем – рослинництво, птахівництво, кормовиробництво, тваринництво, вирощування органічної продукції, вирощування ягід, овочівництво, садівництво тощо. До участі в Агропорті у Харкові буде запрошено фермерів та господарів з Харківської, Полтавської, Сумської, Дніпропетровської, Запорізьської, Луганської, Донецької, а також с інших регіонів України.

Читайте також: Боротьба за бронзу в чемпіонаті області стає цікавішою

Автор: Марічка Зорняська