Агропром

Фото із соцмережі Фото із соцмережі

Як змінилося виробництво свинини в Україні

  • 28.10.2016 | 12:35

У вересні скоротилося виробництво свіжого та охолодженого м'яса свиней (-12 %, або 2,9 тисячі тонн), а обсяги мороженої свинини не змінилися, порівняно з місяцем і роком раніше.

Сукупно на три чверті року виробники «наморозили» на 29,4 % менше свинини, ніж за січень-вересень 2015 року, - передає Агропортал.

При цьому виробництво свіжої та охолодженої свинини, навпаки, зросло на 4,7 %. Сумарний обсяг переробки м'яса свиней за три квартали - на 2,5 % більше, ніж в минулому році.

Трупи диких тварин виявили в Харкові (Фото) 

«Переробні підприємства відзначають збільшення виробництва і інших видів м'яса. Найбільше зросли обсяги випуску свіжого, охолодженого і мороженого м'яса птиці - 8,4 %, а приріст по яловичині був меншим і склав 4,7 %», - повідомили в Асоціації свинарів України.

Микола Мельник

За матеріалами: SLK

Loading...

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі, що містять нецензурну лексику, особисті образи і рекламу, можуть бути видалені модератором

Усього коментарів: 0

Сортування по датi

Новий користувач

Створивши обліковий запис на нашому сайті, ви зможете залишати коментарі та багато іншого.

Нiк (Iм`я):
Пароль:
Поштова адреса:
Коментар:
Захисний код::
   Captcha
   
Зареєстровані користувачі

Якщо у вас вже є обліковий запис на нашому сайті, будь ласка, авторизуйтесь.

Поштова адреса:
Пароль:

Питання дня

 

Головні новини

Влада

Суспільство

Політика

Економіка

Надзвичайні події

Новий Рік

АТО на Донбасі

Вибори до ВРУ

Вибори 2015

Ностальгія

Корисно

Область Online