За виготовленням молочних продуктів Харківщина посідає четверте місце по Україні

06.11.2012 07:00 Агропром
http://proiz-teh.ru http://proiz-teh.ru
За підсумками 2011 р. Харківщина посіла четверте місце у вітчизняному виробництві кисломолочних продуктів.

Харківщина поступилася лише Київській, Дніпропетровській та Львівській областям. Також наша область посіла п’яте місце у виробництві молока обробленого рідкого, олії соняшникової нерафінованої та ковбасних виробів.

Як повідомили в облстаті, у минулому році на підприємства області припало 10–18% загальнодержавного випуску: кисломолочних продуктів, макаронних виробів, маргарину і продуктів аналогічних, пива солодового, включаючи безалкогольне і пиво з вмістом алкоголю менше 0,5%, сиру свіжого неферментованого та сиру кисломолочного, круп.

Регіональний випуск молока обробленого рідкого, цукру білого кристалічного бурякового, вод натуральних мінеральних негазованих, ковбасних та хлібобулочних виробів, борошна, олії соняшникової нерафінованої склав 5–9% випуску цих видів продукції в Україні.

Автор: Администратор сайта