Бої під Ямполем та Закотним: дані про загиблих силовиків розходяться

20.06.2014 08:17 Суспільство
http://www.facenews.ua/ http://www.facenews.ua/
Українські військові заявили про завершення операції з відновлення контролю над українсько-російським кордоном.

"Було проінформовано, що вони підійшли до "Ізварине" (пункт пропуску в Луганській області. - Ред.) і тим самим завершили операцію з перекриття кордону", - заявив спікер Верховної Ради Олександр Турчинов.

Під час бойових дій біля Красного Лимана вбито 12 і поранено 25 бійців 25-ї Дніпропетровської повітряно-десантної бригади ЗСУ.

Про це повідомляють дніпропетровські ЗМІ з посиланням на Штаб національного захисту Дніпропетровської області, активісти якого перебувають на Сході в місці проведення АТО, пише Lb.ua.

Офіційно в штабі антитерористичної операції повідомляють, що під час інтенсивних боїв, які тривають з четверга в районі селищ Ямпіль та Закотне Краснолиманського району Донецької області, загинули семеро українських військовослужбовців, а 30 отримали поранення різного ступеня тяжкості. Сили АТО підійшли до пункту пропуску "Ізварине".

Сьогодні ж в. о. міністра оборони України Михайло Коваль повідомив, українські військові захопили одну з десяти бойових установок "Град", які прибули з Чечні.

На території України знаходяться 10 бойових установок "Град", які прибули з Чечні. Про це сказав виконуючий обов'язки міністра оборони України Михайло Коваль під час засідання парламенту в п'ятницю, 20 червня.

"Є інформація, що кордон перетнули 10 установок "Град БМ-21". Одну ми захопили... Знайшли докази, що вона з Чечні", - повідомив Коваль.

Крім того, за словами в. о. міністра, було виявлено три танки Т-64, що належать російській армії, а також два танки ІС-2.

Автор: Администратор сайта