Харківські автомобілісти придбали для поранених бійців коштовне офтальмологічне обладнання

05.08.2014 06:05 Суспільство
фото прес-служби Міноборони фото прес-служби Міноборони
Медичне обладнання для лікування поранених в зоні АТО військовослужбовців придбали представники Харківського клубу автомобілістів.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

"Ми зателефонували командуванню військово-медичної установи та поцікавилися в чому саме є потреба. З’ясувалося, що є необхідність в апаратурі для лікування очей. Тому, ми замовили необхідне майно і, тим самим, зміцнили "потенціал" офтальмологічного відділення, — повідомив представник клубу Максим Ржевський.

За словами командування ВМКЦ Північного регіону, це перша благодійна допомога, яка надійшла саме для лікарів-офтальмологів.

Під наглядом останніх перебуває чимало поранених в зоні АТО бійців. Тому лікарі, як й інші, працюють у посиленому режимі. Нове обладнання, в першу чергу, буде застосовуватися в ході лікування та реабілітації поранених військовослужбовців, які прибули з Донбасу. Загальна сума необхідного майна склала понад 80 тис. грн.

"Це вже друга матеріальна допомога, яка надійшла військовим лікарям від Харківського клубу автомобілістів. У липні вони привезли спеціалізовані меблі для потреб пацієнтів та персоналу клініки ушкоджень Військово-медичного клінічного центру Північного регіону. Приблизна сума благодійної допомоги тоді склала понад 100 тис. грн", - сказано у повідомленні.

Автор: Администратор сайта