Харківські волонтери передали бійцям у зоні АТО автомобіль "Махно" (ФОТО)

24.12.2014 08:43 Суспільство
фото Міхо Никіпелова-Конторовича фото Міхо Никіпелова-Конторовича
21 грудня харківські волонтери відвезли українським військовим, що базуються під містом Щастя, черговий автомобіль.

 Цього разу волонтери доправили військовим 92-ї бригади ЛУАЗ. Авто було придбано, відремонтовано та доправлено у зону АТО силами волонтерів. 

За словами волонтерів, авто перед відправкою на фронт було відремонтоване: замінені акумулятор, рульова колонка, гальмівна система, диски та покришки. І, звичайно, авто перефарбували у камуфляжні кольори.


"Це не перше авто, яке наша волонтерська група передала до зони АТО. Військові з радістю приймають автотранспорт, адже це дає змогу оперативніше виконувати поставлені задачі. До речі, кожному автомобілю військові дають ім'я. Цей залишився захищати Україну з прізвиськом "Махно", відповідні номерні знаки ми презентували хлопцям. Сподіваємося, що він стане надійним помічником у захисті країни", - заявив волонтер Денис Бреславський.

За словами волонтера Ігоря Звягіна, окрім автомобіля, вони доправили хлопцям на передову рації, маскувальні сітки, теплі речі, противірусні препарати та продукти харчування. А для піднесення бойового духу - листи та дитячі малюнки.


Він відзначив, що їх волонтерська група їздить до зони АТО вже понад півроку і кожного разу збирає побажання та потреби військових, аби наступного разу привезти найнеобхідніше.

«Ядром групи є Михайло Кобцев, Вадим Глушко, Сергій Пономаренко, Денис Бреславський, Ігор Звягін, але до нас постійно долучаються небайдужі. Так, цього разу у підготовці автомобіля нам допоміг Віталій Кошеленко. Приємно, що на Харківщині є люди з активною життєвою та громадянською позицією», – зауважив Сергій Пономаренко.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта