На кордоні затримали машину з 3,8 тонни спиртного

22.09.2015 10:25 Новини
Фото: uainfo.org Фото: uainfo.org
Вздовж лінії розмежування тривають заходи, спрямовані на припинення незаконного переміщення товарів та вантажів.

Протягом минулої доби обстрілів прикордонних підрозділів, контрольних пунктів, блокпостів в зоні проведення АТО, на яких несуть службу військовослужбовці Держприкордонслужби України, не було. Проте противник вдавався до збройних провокацій, відкриваючи вогонь на своїй території поблизу лінії розмежування. Зокрема близько 22-ї години російські найманці з гранатомета і стрілецької зброї стріляли неподалік Золотого. У відповідь вогонь не відкривався.

Терористи продовжували використовувати безпілотні літальні апарати. 1 БПЛА прикордонні наряди зафіксували в Луганській області поблизу Трьохізбенки.

У контрольному пункті «Лисичанськ» прикордонники виявили громадянина, причетного до сепаратизму. Чоловік прямував з підконтрольної бойовикам території. Під час перевірки з'ясувалося, що стосовно нього є інформація від співробітників МВС про можливу причетність до незаконних збройних формувань. Затриманого передали в міліцію.

Вздовж лінії розмежування тривають заходи, спрямовані на припинення незаконного переміщення товарів та вантажів. Всього за добу прикордонними нарядами та зведеними мобільними групами, які діють в зоні проведення АТО, затримано 2 транспортны засоби.

Автівками без належних документів намагалися провезти поза контрольними пунктами в’їзду/виїзду на територію, що тимчасово контролюється бойовиками, товари на суму майже 600 тисяч гривень. Зокрема, на контрольному посту «Солодке» була затримана автівка з 3,8 тонни лікеро-горілчаних напоїв. Ще один автомобіль зупинили в районі н. п. Авдіївка. Транспортний засіб намагався об'їхати КПВВ «Георгіївка» та перевозив товари народного споживання на загальну суму 400 тисяч гривень.

Наразі транспортні засоби з товарами передані представникам фіскальної служби для додаткової перевірки та прийняття правового рішення, - повідомляють у прес-службі адміністрації прикордонної служби України.

Роман Шупенко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта