Начальник тилу Нацгвардії погорів на змові та хабарі - Порошенко

19.01.2015 15:30 Суспільство
www.ua-ru.info www.ua-ru.info
Слідчі військової прокуратури і співробітники СБУ задокументували отримання 230 тис. грн хабара начальником управління тилу Національної гвардії України.

Про це повідомив Президент України Петро Порошенко.

"Рік тому, на Грушевського, українці поставили владу перед фактом - країна змінилася. Проте не всі посадовці наразі це зрозуміли", - зазначив П. Порошенко і додав, що сьогодні під час отримання хабара в 230 тис. грн було затримано начальника тилу Національної гвардії Святослава Манжуру.

Подробиці затримання у Facebook повідомив старший помічник генпрокурора з особливих доручень Валерій Карпунцов.

"Слідчим відділом Центрального регіону Головної військової прокуратури України спільно з Головним управлінням по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України задокументовано факт одержання неправомірної вигоди (хабар) у розмірі 230 тис. Начальником управління тилу Національної гвардії України і його співучасниками (посередником і керівником фірми ) ", - написав він.

Відзначається, що сума була отримана за сприяння у перемозі однієї з фірм у конкурсних торгах на поставку продуктів харчування (м'ясних консервів) для потреб Національної гвардії України.

19 січня 2015 р. начальнику управління тилу Нацгвардії і його співучасникам було повідомлено на підставі ч. 1 ст. 217 КПК України про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 368 і ч. 3 ст. 369 КК України. Вищезгадані особи затримані в порядку ст. 208 КПК України.

Джерело: УНН
Автор: Администратор сайта