Смертельна ДТП за участю військових у Костянтинівці. Як реагують люди та влада (ВІДЕО)

Жахлива ДТП зі смертю дитини сталася з вини українських військових у Костянтинівці.

ДТП сталося у понеділок, 16 березня, о 14 год. 42 хв. біля міської лікарні № 5. Український військовослужбовець, керуючи бойовою машиною десанту, наїхав на матір із двома дітьми. Восьмирічна дівчинка загинула на місці пригоди, жінку та дитину, яка знаходилася у колясці, доставлено у лікарню.

Начальник УМВС України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін у своєму Facebook повідомив, що направляється до Костянтинівки.

Він також написав, що "доповів міністру внутрішніх справ України Арсену Авакову. Арсен Борисович дав вказівку провести всі необхідні слідчі дії з метою документування вказаного злочину. Злочинці понесуть покарання ким би вони не були".

Ввечорі біля гуртожитку, де живуть військові, зібралися люди. Вони вимагали покарання для винних, біля будівлі палали шини.

За скоєння дорожньо-транспортної пригоди на Донеччині винні понесуть сувору відповідальність. Про це повідомили у прес-службі Міноборони.

З метою з’ясування причин та обставин ДТП до місця події терміново направлено оперативну групу військовослужбовців Генерального штабу Збройних Сил України. Про скоєне ДТП поставлено до відома військову прокуратуру.

"За результатами проведення розслідування винні будуть притягнуті до суворої відповідальності. Окрім цього, за відсутність належного контролю будуть покарані відповідні командири", - йдеться у повідомленні.

Зранку вівторка у Костянтинівці на місце ДТП вже приносять квіти і свічки.

Джерело: УНН
Автор: Администратор сайта