Аби вирішити тридцять "харківських питань", М. Добкін зустрінеться з С. Арбузовим

01.02.2013 10:25 Економіка
http://lenta-ua.net http://lenta-ua.net
6 лютого в Києві запланована зустріч губернатора Харківської області Михайла Добкіна та першого віце-прем’єр-міністра Сергія Арбузова і з майже усіма міністрами.

Про це повідомив Михайло Добкін під час традиційної зустрічі з журналістами "Чай з губернатором".

Губернатор озвучив найбільш важливі проблеми регіону: метро, філармонія, дороги, рухомий склад для міськелектротрансу, шкільні автобуси, медична допомога.

- Питань набігає дуже багато. Ми повинні їх чітко проговорити і найголовніше — зрозуміти можливості Кабінету Міністрів. Мені такий підхід подобається тим, що оголошена сума, яка є у держави, на вирішення різних проблем, і її не віддали безадресно міністерствам, - зазначив Михайло Добкін.
 
- Ми вже склади перелік з понад 30 запитань, з якими я поїду. Стосовно метро маємо чотири питання: завершення будівництва станції "Перемога", перехід і підготовка до створення кінцевої проектної документації і початок будівництва метро в напрямку аеропорту, фінансування придбання нового рухомого складу для метро. Останнє — прийняття і фінансування державної програми будівництва метрополітену, якої сьогодні немає. Стара програма завершила свою дію, а нова не прийнята. У тому проекті бюджету, який Верховна Рада прийняла, грошей на будівництво метро немає. Але приблизно в березні будуть вноситися зміни у діючий бюджет, і, сподіваюся, що такий рядок там з’явиться, - сказав губернатор.

Юлія Горобець

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта