Адресну грошову допомогу отримали понад вісім тисяч харків'ян

18.11.2016 13:05 Економіка
Фото із соцмережі Фото із соцмережі
Адресна грошова допомога за індивідуальними зверненнями громадян, списками громадських організацій та списками виконавчих органів Харківської міської ради була виділена в цьому році 8,3 тис. громадян на 22,1 млн грн.

Про це йдеться в інформації Департаменту економіки та комунального майна про основні показники економічного і соціального розвитку міста Харкова за 9 місяців 2016 року.

Крім того, за рахунок коштів бюджету міста 169,6 тис. громадян надані додаткові соціальні гарантії (місцеві пільги) на житлово-комунальні послуги, послуги зв'язку, пільговий проїзд в міському наземному пасажирському електротранспорті і метрополітені тощо.

Також надається транспортна послуга для людей з інвалідністю, які пересуваються на інвалідних візках. Було прийнято і виконано понад 2,6 тис. заявок. Також працює шкільний автобус для п'яти учнів, що пересуваються на інвалідних візках, яких доставляють до загальноосвітніх навчальних закладів.

Крім того, за рахунок коштів міського бюджету надаються додаткові соціальні гарантії окремим категоріям громадян, зокрема, 100%-на знижка на оплату житлово-комунальних послуг членам сімей загиблих учасників бойових дій в зоні проведення антитерористичної операції; 100%-на знижка на оплату комунальних послуг (крім газопостачання та електроенергії) озеленювачам КП «Харківблагоустрій»; 50%-на знижка на проїзд в міському наземному електротранспорті і метрополітені для учнів професійно-технічних навчальних закладів.

Микола Мельник

Автор: Менеджер сайта