Басейн для олімпійців побудують за два роки на Харківщині

13.09.2012 11:39 Економіка
http://www.sarreg.ru http://www.sarreg.ru
Фундамент для басейну у Харківському обласному вищому училищі фізичної культури і спорту вже закладений, а продовження будівництва пообіцяв проконтролювати заступник губернатора.

- Перед Харківською областю стоїть завдання розвитку будівництва спортивних споруд: від малих спортивних майданчиків до великих об’єктів. Льодовий палац, спортивні комплекси, зараз буде реконструкція Палацу спорту.

Одне ж із головних завдань - це будівництво басейну. Проект вже є. Збудований остов. Звичайно, це дороге задоволення. Але Харківська обласна державна адміністрація вже подала заявку на 2013 рік на отримання субвенції з держбюджету на завершення будівництва басейну. Таке училище повинне мати свою спортивну базу. Сьогодні вони орендують воду у різних басейнах. Проте коли у них буде свою вода, то на Харківщину повернуть плавці із високими результатами, - сказав заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін. - Будівництво обіцяє бути довгим. Проте я думаю, що вже за два роки за наявності фінансування ми цей проект зможемо закінчити.

Ірина Гудзь

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта