Більше молока та макарон стали виробляти на Харківщині

25.07.2012 16:20 Економіка
Про це у ході засідання колегії ХОДА та Харківської регіональної Ради розповів заступник голови ХОДА Юрій Сапронов.

За словами віце-губернатора підприємства області збільшили виготовлення молочних виробів на 10,2 відсотки, макаронних виробів — на 8,2. Крім цього зросли темпи виробництва хлібобулочних виробів на 4,2, а пшениці — на 20 відсотків.

Як повідомив голова ХОДА Михайло Добкін, якість озимої пшениці, яку вже зібрали на Харківщині цього року дуже висока. 96 відсотків від усього збору — це зерно другого та третього класу.

- Запорукою стабільних цін є максимальна наповненість ринку товарами. Сьогодні нам вдається забезпечити стабільність за рахунок зростання пропозиції. Зростання виробництва за перше півріччя цього року відбулося на 4,2 %, - сказав Юрій Сапронов.

Ірина Гудзь

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта