Борг по зарплаті на харківському авіазаводі виріс на 7 мільйонів за 20 днів

25.12.2014 15:20 Економіка
http://www.informator.su http://www.informator.su
За цей період заборгованість по зарплаті на підприємствах області в цілому скоротилася на 10 млн грн.

Про це сьогодні розповів т. в. п. заступника голови Харківської облдержадміністрації Євгеній Шахненко.

- Великою проблемою зараз є заборгованість по заробітній платі. За останні 20 днів борг по області скоротився на 10 млн грн. Особливо це стосується ДП "Завод ім. Малишева", на якому борг з 12 млн грн скоротився до 6 млн грн. Ми плануємо, що до кінця року це підприємство повністю погасить заборгованість, - сказав Євгеній Шахненко.

Віце-губернатор додав, що зараз вкрай неприємна ситуація склалася на Харківському державному авіаційному підприємстві. За останні 20 днів заборгованість по зарплаті там, навпаки, виросла на 7 млн грн.

- Становище з цим підприємством вимагає окремого розгляду. Ми працюємо в цьому напрямку з Мінекономіки, в управлінні якого знаходиться завод, - заявив заступник губернатора.

В цілому індекс росту промислової продукції в Харківській області за 11 місяців в порівнянні з минулим роком склав 95,2 %. Цей показник вище, ніж середній по Україні.

- В останній час відбулося пожвавлення роботи оборонних підприємств регіону. Можливо, цей показник ще покращиться, - додав Євгеній Шахненко.

Станіслав Сорока

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта