Чи важко купити зброю у Харкові. Коментує чиновник

22.02.2014 08:25 Економіка
http://www.spr.ru/novosti http://www.spr.ru/novosti

Купівля зброї, принаймні легальна, досить складна процедура.

Харків’яни залишаються байдужими до скуповування медикаментів та зброї, а от на харчі, паливо, банкомати виник справжній ажіотаж.

За даними Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА, учора споживацький сплеск тривав з 18.00 до 20.30. У порівнянні із середою, у четвер попит був на крупи, борошно, сіль, цукор, макарони.

- На території Харківщини відсутній ажіотаж на медикаменти в аптеках та зброю. Щодо останньої, то це не той вид продукції, яку можна придбати так легко, “сьогодні-завтра”. На цю процедуру потрібно представити низку необхідних документів, - зазначив Сергій Авершин.

Нагадаємо, з учорашнього вечора у Харкові спостерігався ажіотаж у магазинах та супермаркетах міста. Люди масово скуповували крупи, хліб, олію... Черги також утворювалися біля кас та банкоматів.

За словами Сергія Авершина, ніякі цифри не говорять про глобальні зміни на продовольчому ринку. Різких стрибків не буває, адже всі вони прогнозовані. Державою контролюються ціни на такі продукти, як рис, гречка, пшоно, масло, м'ясо, молоко, сир, сметану, сіль, цукор...

- Тож сьогодні не варто говорити про системне підвищення цін, - констатував чиновник.

Читайте також, у ХОДА запевнили, що продуктів у Харкові та області вистачає.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта