ДАІ видало понад сто приписів підприємствам Харківщини щодо неготовності доріг до зими (ФОТО)

16.10.2012 09:28 Економіка
фото Управління ДАІ ГУМВС України в Харківській області фото Управління ДАІ ГУМВС України в Харківській області

З 17 вересня по 14 жовтня Управління Державтоінспекції ГУМВС України в Харківській області проводили огляд автомобільних доріг, вулиць і залізничних переїздів щодо готовності їх до зимового періоду.


За результатами проведеної перевірки встановлено, що з 316 одиниць снігоприбиральної техніки та розподільника протиожеледних матеріалів дорожніх підприємств і організацій підготовлено до ліквідації наслідків погіршення погодних умов в осінньо-зимовий період  303 одиниці (96% від загальної кількості), з них 165 одиниць снігоприбиральної техніки та 145 одиниць розподільника протиожеледних матеріалів. Про це повідомив заступник начальника УДАІ ГУМВС України в Харківській області полковник міліції Михайло Бакумов.

За інформацією Управління ДАІ ГУМВС України в Харківській області, станом на 15.10.2012 в дорожніх підприємствах створені запаси паливно-мастильних матеріалів (27 % від необхідної кількості), солі в кількості  6926 т, фрикційних матеріалів в кількості 57,746 тис. м куб.

З метою усунення недоліків в експлуатаційному утриманні вулично-дорожньої мережі, належної підготовки снігоприбиральної техніки та розподільників протиожеледних матеріалів до усунення наслідків зимової слизькості Державтоінспекцією видано 117 приписів (вимог), до органів державної виконавчої влади направлено 51 інформацію.

Довідка. До складу комісій війшли представники Служби автомобільних доріг у Харківській області, ДП «Харківський облавтодор», підрозділів ДАІ МВС України, Укрзалізниці (по залізничних переїздах), комунальних організацій (по вулицях населених пунктів).

Під час огляду фіксувався стан покриття проїзної частини (наявність деформацій у вигляді ямковості, осідань, колійності та ін.), узбіч, смуги відведення, придорожніх територій, тротуарів, автопавільйонів, технічних засобів організації дорожнього руху, зовнішнього освітлення тощо.

Автор: Администратор сайта