Добкін закликав бізнес важко працювати для комфортного майбутнього

06.09.2013 08:44 Економіка
фото Віктора Кочетова фото Віктора Кочетова
За останні кілька років Харківська область зуміла потрапити до ТОП-3 регіонів за оцінками різних експертів.

Про це повідомив в ході V Міжнародного економічного форуму «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!» голова Харківської ОДА Михайло Добкін. 

- Не все виходить, багато проблем, багато об'єктивних і суб'єктивних причин, які заважають більш динамічному розвитку нашої держави. Але в одному я впевнений: коли загальний економічний фон буде більш сприятливий, Харківська область, м. Харків будуть одними з перших, хто буде здатний прийняти потік інвестицій в усі сфери життєдіяльності нашого регіону. Найголовніше завдання бізнесу і влади, керівників підприємств усіх форм власності, керівників експертних агентств, тих, хто сьогодні так чи інакше формує точку зору про все, що відбувається в нашій країні, зробити все, щоб через багато років про нас з вами сказали: “Їм було важко, але вони зробили більше, ніж могли, для того, щоб нам сьогодні було комфортно трудитися та працювати», - підкреслив Михайло Добкін.

Форум проводиться на виконання доручення Президента України щодо забезпечення реалізації інвестиційно-інноваційної політики.

Джерело: сайт ХОДА
Автор: Администратор сайта