Дружинники харківських підприємств охоронятимуть порядок у регіоні

02.12.2013 11:20 Економіка
http://telegraf.com.ua/ http://telegraf.com.ua/
Керівники харківських підприємств ВАТ "Турбоатом" і ХДАВП висловили готовність трудових колективів створити загони самооборони.

Як повідомив під час  пленарного засідання ХХVI позачергової сесії облради генеральний директор ВАТ «Турбоатом» Віктор Суботін, завод працює у напруженому режимі в три зміни без вихідних. Колектив не допустить, щоб була дестабілізація на підприємстві.

- Сьогодні ініціатива робочих — зібрати дружини, вийти на прохідні й не допустити ескалації на підприємстві. Ми звичайно європейська крана і прагнемо в Європу, але наші ринки на сході. У нас 10 турбін на загрузці в Росію, у Казахстан, в Індію і Латинську Америку, трохи більше 5% в Європу, - наголосив Віктор Суботін.

Таку ж позицію висловив генеральний директор ХДАВП Анатолій Мялиця. Він повідомив, що робочі пропонують створити загони самооборони.

- Ми готові дати своїх людей на допомогу правоохоронним органам, щоб забезпечити життєдіяльність заводу. Харківський авіаційний завод докладе максимум зусиль для порядку в нашому регіоні.

До речі, позачергове засідання сесії облради з метою обговорити соціально-політичну ситуацію в державі, проводиться на прохання понад 80 депутатів Харківської обласної ради, трудових колективів підприємств і вищих навчальних закладів.  

Тамара Кіч

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта