Газифікувати ще одне село та побудувати комунальний ринок планують в одному з районів Харківщини

19.10.2012 11:38 Економіка
http://tsn.ua http://tsn.ua
Про плани будівництва та газифікації у Борівському районі розповів голова Борівської РДА Микола Кравцов.

Кор.: Знаємо, що зараз завершується газифікація району. Які сьогодні проводяться роботи?

– У нас уже газифіковано майже всі населені пункти. Щойно завершилися роботи з підключення до газової мережі більшості будинків у найкрупнішому селі району – Піски-Радьківські (там проживають близько трьох тисяч осіб), протяжність збудованої мережі майже 10 км. Наступного року газ прийде і в будинки за межею залізниці. А вже цього року планується газифікувати ще один населений пункт – село Бахтин Гороховатської сільради (240 будинків).

Кор.: Жителі району виробляють багато власної продукції на своїх присадибних ділянках, а де її реалізувати, часто не знають. Чи є тут якась перспектива?

– У нас є місця для організації торгівлі, але їх явно не вистачає. Тому зараз замовлено документацію на будівництво комунального ринку, щоб жителі району могли реалізовувати там вироблену продукцію. Він відповідатиме всім санітарним вимогам. Цей план буде реалізовано вже наступного року.

Кор.: Останнім часом багато людей відзначають значний позитив у наведенні порядку в Боровій, селах району. Чи триватиме ця робота в наступному році?

– Для благоустрою, наведення належного санітарного стану фінансова допомога надійшла нам з обласного бюджету, та і власні сили повністю використовуємо. Так, на всі роботи ми в нинішньому році витратили мільйон гривень, наступного року суму буде подвоєно. Знаєте, справді хочеться, щоб наше селище, села району постійно розвивалися і розквітали, щоб люди відчували радість життя, радість від зростаючого добробуту і достатку, радість від того, що живуть на цій чудовій борівській землі.

Василь КОЛІСНИК, матеріал з газети "Слобідський край" №125 від 18.10.2012

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта