Hyundai і Skoda ремонтуватимуть у Харкові (ФОТО)

17.10.2012 13:15 Економіка
фото прес-служби Південної залізниці фото прес-служби Південної залізниці
Сьогодні у Харкові відбулося відкриття ремонтно-екіпірувального депо (РЕДу) для обслуговування нових швидкісних електропоїздів.

Генеральний директор Укрзалізниці Володимир Козак розповів, що РЕД Харкові відповідає світовим стандартам та є одним з найкращих в Україні підприємством даного профілю, повідомляють на сайті Укрзалізниці.

- Ми надали нашим пасажирам новий вид послуг - швидкісні поїзди. Це нова техніка, яка потребує якісно нового технічного і сервісного обслуговування. Природно, для того, щоб забезпечити сервісне обслуговування, потрібна сучасна технічна база. На підприємстві реалізовано абсолютно інший сучасний підхід до технічного обслуговування поїздів. Нам і надалі потрібно оновлювати пасажирський рухомий склад, розвивати технічну базу обслуговування швидкісних поїздів. Щоб покращувати сервіс для пасажирів, ми повинні створити умови для власних працівників: стюардів, провідників, машиністів – і ця задача вирішена тут у Харкові, де люди працюватимуть в комфортних умовах», – повідомив Володимир Козак.

Начальник Південної залізниці Віктор Остапчук зазначив, що кардинально змінилися умови праці та побуту фахівців.

- Крім сучасних роздягалень, санітарно-побутових кімнат, камери схову, медпункту і т.д. на підприємстві з'явився музей. І тепер всі новачки, перш ніж потрапити до відділу кадрів, приходять в музей, щоб краще зрозуміти, на якому підприємстві їм належить працювати, – сказав Віктор Остапчук.


У РЕДі реалізована нова технологія огляду і технічного обслуговування -  «трирівневий» огляд кожного поїзда. Це високотехнологічний комплекс для якісного технічного обслуговування пасажирського рухомого складу. Він має свою котельню, компресорну, трансформаторну підстанцію, вакуумно-насосну і пожежну станції
Комплекс депо, окрім цеха технічного обслуговування поїздів, включає в себе також адміністративну будівлю, де проходитимуть інструктажі поїзним бригадам і провідникам та їх кімнати відпочинку. Зокрема, залізничники відремонтували перший поверх комплексу; придбали меблі та інвентар для сервісного центру «Skoda»; встановили охоронну сигналізацію першого та другого поверхів, змонтували та облаштували нову камеру схову форменого одягу для поїзних бригад та модуль-медпункт.

У РЕДі забезпечені  сучасні та комфортні санітарно-побутові умови як для працівників, які обслуговують рухомий склад, так і для працівників допоміжних цехів. У адміністративно-побутовому корпусі у розпорядженні спеціалістів — нові кабінети, актовий зал, музей підрозділу, архів, кімната відпочинку, санітарно-побутові приміщення і т.д.

Джерело: Укрзалізниця
Автор: Администратор сайта