Інтернет проведуть у метро в Харкові

17.06.2013 06:50 Економіка
http://ria.ru/ http://ria.ru/
У харківському метро скоро з’явиться швидкісний інтернет

Як розповів директор Північного територіального управління оператора мобільного зв’язку "МТС Україна" Василь Петровський, зв'язок буде відповідати стандартам 3G або 4G, - пише “Бізнес Область”

"Зараз розробка проектної документації в стадії завершення. До реалізації проекту ми ще не приступили", - сказав Василь Петровський. - Роботи можна виконувати тільки вночі і вранці. Крім цього, в метро можуть працювати тільки спеціалізовані підприємства, які ми зараз і готуємо до виконання проекту".

Василь Петровський зазначив, що до кінця року компанія планує також обладнати зв’язком дві третини станцій. Роботи розпочнуться з Холодногірсько-заводської лінії.

"В метро голосовий зв’язок потрібна в невеликій кількості. Ми налаштовані на те, щоб зробити більше можливостей для передачі даних. Об’єкт досить гучний, розмовляти у вагоні під час руху складно, так що пасажири більше зацікавлені щось подивитися або почитати. Зараз у метро зв’язок забезпечує оператор мобільного зв’язку "Київстар", який працює в стандарті GSM-900. І, швидше за все, вони теж будуть перебудовуватися на передачу даних ", - зазначив Петровський.

Джерело: Бізнес Область
Автор: Администратор сайта