Івашківській спиртзавод працює у звичному режимі (ВІДЕО)

21.11.2012 07:38 Економіка
19 листопада був проведений обшук на ДП «Івашківський спиртзавод».

Обшук проведено слідчим Червонозаводського РВ ХМУ ГУМВС України в Харківської області спільно із співробітниками податкової міліції, в ході перевірки оперативної інформації, на підставі постанови Червонозаводського районного суду м. Харкова.

В ході проведення обшуку бухгалтерська документація і інші товарно-матеріальні цінності не вилучалися, для проведення експертизи були відібрані зразки продукції, що виготовлялася на підприємстві. Діяльність ДП «Івашківськийспиртзавод» на момент проведення обшуку не  припинялася.

Також, як повідомили у прес-службі ДПС у Харківській області, у жовтні 2012 року співробітниками податкової міліції Харківського регіону в ході відпрацювання інформації, щодо злочинної  діяльності групи осіб з виготовлення, зберігання і реалізації спіртоводной суміші під виглядом «горілки», вживання якої може бути небезпечним для здоров'я громадян, з використанням підроблених марок акцизного податку, на території м. Харкова проведені обшуки в місцях виробництва і зберігання фальсифікованих лікеро-горілчаних виробів. За результатами яких ліквідовано 2 підпільні виробництва з виготовлення фальсифікованих лікеро-горілчаних виробів і вилучено:  10 тонн спирту на суму 600 тис.грн.,  готова лікеро-горілчана продукція в кількості 3833 пляшки на  суму 132 тис.грн., 140 тис. акцизних марок.

Також, 30.10.2012 року в ході проведення подальших оперативно-розшукових заходів співробітниками податкової міліції спільно із співробітниками УСБУ в Харківської області виявлено незаконне зберігання на території Харківської області спирту в кількості 10,5 тонн на суму 631 тис.грн.

Автор: Администратор сайта