Харківський «ФЕД» - приклад розвитку високих технологій — С.Тігіпко (ФОТО)

28.09.2012 14:18 Економіка
Фото Віктора Кочетова Фото Віктора Кочетова
Україна має великі перспективи розвитку в області високих технологій. Про це заявив Сергій Тігіпко за результатами огляду Харківського машинобудівного заводу «ФЕД».
Як повідомляє офіційний сайт ХОДА, віце-прем'єр-міністр України - міністр соціальної політики України Сергій Тігіпко зустрівся з керівниками та робітниками заводу, ознайомився з роботою підприємства, відповів на запитання журналістів.
Зокрема, Тігіпко зазначив, що «ФЕД» - яскраве підтвердження того факту, що Україна має дуже великі перспективи розвитку в області високих технологій.

- Для того, щоб такі підприємства як «ФЕД» мали перспективу, у нас є чітка система, - сказав Сергій Тігіпко, - зараз триває активна робота з ратифікації зон вільної торгівлі з країнами СНД. Ми готуємо зону вільної торгівлі з Туреччиною, впевнений, найближчим часом вона буде відкрита.

Він підкреслив, що необхідно стимулювати інвесторів, створювати робочі місця, регулювати економіку.

- Це ті три чинники, які допоможуть нам досягти успіхів у розвитку високотехнологічного виробництва, - підсумував С.Тігіпко.

ФОТО ВІЗИТУ С.ТІГІПКА НА "ФЕД" ДИВІТЬСЯ ТУТ

Також Сергій Тігіпко подвіомив, що додаткові сприятливі умови для розвитку високих технологій в Україні створює Закон "Про індустріальні парки" і низка законів, що стимулюють робочі місця.

Крім того, Віце-прем'р-міністр - Міністр соціальної політики розповів про роботу комісій із зарплат чорнобильцям і програму забезпечення житлом дітей-сиріт.

Джерело: сайт ХОДА
Автор: Менеджер сайта