Харківський облавтодор про ремонт доріг та нову кадрову політику

26.06.2014 08:31 Економіка
http://lifedon.com.ua/ http://lifedon.com.ua/
Перелік ремонтованих доріг вже затверджений, повідомив начальник Служби автомобільних доріг у Харківській області Ярослав Ковальчак.

- На кошти, які вже виділені, ми активно працюємо з виконання ямкового ремонту по Київському, Донецькому і Полтавському напрямках, оновлюємо розмітку, займаємося фарбуванням бар'єрного огородження і автопавільйонів, покосом трави на узбіччях, вирубкою порослі і т. д. По капітальному та поточному ремонту Кабінет Міністрів 4 червня 2014 року затвердив постанови від № 168 та № 169 про виділення коштів Державному агентству автомобільних доріг. Основні напрямки, за якими буде здійснюватися ремонт в нашій області, - це автомобільні дороги М-03 Київ - Харків - Довжанський, Чугуїв - Мілове і Харків - Охтирка. Також цього року планується продовжити роботи з влаштування зовнішнього електроосвітлення на об'їзній автомобільній дорозі навколо Харкова. Так що перед нами стоять дуже серйозні і об'ємні завдання, які повинні бути виконані цього року, - розповів Ярослав Ковальчак.

Найголовніша проблема і першочергове завдання, на думку керівника, - це домогтися постійного і своєчасного фінансування. Фінансування доріг загального користування Харківської області здійснюється зі спеціального фонду державного бюджету України.

- З метою підвищення ефективності роботи райавтодорів та ДП «Харківський облавтодор» порушується питання про необхідність скорочення адміністративно-господарського персоналу та збільшення числа робітників і механізаторів, які фактично виконують роботи на автомобільних дорогах, - каже Ярослав Ковальчак. - За рахунок цього ми зможемо перерозподілити достатню кількість коштів, які в подальшому можуть бути використані в роботах, пов'язаних з експлуатаційним утриманням і ремонтом доріг.

Автор: Администратор сайта