Харківських ветеранів безкоштовно кататимуть на Huyndai

25.04.2013 09:26 Економіка
http://podrobnosti.ua http://podrobnosti.ua
Укрзалізниця робить щедрий подарунок ветеранам

Упродовж травня інваліди (I-III груп) та учасники Великої Вітчизняної війни можуть здійснити необмежену кількість безкоштовних поїздок у вагонах першого класу усіх поїздів Інтерсіті+.

Такі заходи проводяться в рамках благодійної акції «Ми пам’ятаємо», яку підтримала Рада Укрзалізниці.

Акція триватиме з 1 по 31 травня 2013 року (включно) в усіх поїздів Інтерсіті+, які сполучають Київ з Дніпропетровськом, Донецьком, Львовом та Харковом.

До того ж усіх ветеранів Великої Вітчизняної Війни, які подорожують в рамках акції «Ми пам’ятаємо…», забезпечуватимуть безкоштовними продуктовими наборами та чаєм.

Особам, які супроводжують інвалідів та учасників Великої Вітчизняної війни (не більше 1-ї особи), надається 50% знижки на проїзд.

Благодійна акція не поширюється на вагони 2-го класу Інтерсіті + та на інші поїзди.

Щоб здійснити безкоштовну поїздку в рамках благодійної акції, інваліди та учасники Великої Вітчизняної війни повинні пред’явити у залізничній касі відповідне посвідчення за формою, що діяла на 01 січня 1992 року.

Інваліди та учасники Великої Вітчизняної війни уже сьогодні можуть звертатися до залізничних кас аби отримати безкоштовні квитки на період травневих перевезень, інформує прес-служба Укрзалізниці.

При оформленні проїзду у вагони 1-го класу Інтерсіті+ з харчуванням, вартість послуги сплачується на загальних підставах.

Автор: Администратор сайта