Харківському притулку для тварин дадуть 5 млн, на утримання сміттєполігонів в районах - 21 млн

19.02.2013 12:43 Економіка

Члени постійної комісії з екології, НС і ліквідації їх наслідків облради погодили питання щодо винесення на пленарне засідання проекту рішення обласної ради з розподілу коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на 2013 рік.

 Так, у запропонованому проекті передбачено розподіл коштів у сумі 35 млн.грн, повідомили в прес-службі облради.

З них 4,2 млн.грн. спрямовується на розробку відповідної документації та роботи з метою поліпшення технічного стану та благоустрій Печенізького водосховища; 21,9 млн. грн. – на розробку проектно-кошторисної документації та будівництво комплексів по управлінню комунальними відходами у м. Люботині та м. Богодухів; 5 млн. грн. – на будівництво та облаштування притулку міського центру утримання безпритульних тварин по пр.. Гагаріна, 358 та 360-а м.Харкова.

Решту коштів, майже 4,2 млн.грн., передбачено на погашення кредиторської заборгованості за роботи, виконані у минулому році.

Як повідомив перший заступник директора Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури облдержадміністрації Сергій Дорошенко, Сергій Дорошенко повідомив, що ще 6 млн. 790 тис.грн. будуть розподілені орієнтовно після І кварталу поточного року.


Автор: Администратор сайта