Клієнти ПриватБанку у липні лишили мільйон «на чай»

Promo
09.08.2019 15:00 Економіка
Фото:ПриватБанк Фото:ПриватБанк
Чайові-cashless від ПриватБанку побили рекорд. У липні відвідувачі українських закладів харчування залишили мільйон гривень «на чай»‎.

Наприкінці минулого року ПриватБанк запустив можливість лишати чайові без готівки, розраховуючись банківською карткою.  І з кожним місяцем популярність чайових-cashless зростає. Так, у липні клієнти банку залишили “на чай” мільйон гривень.  Для порівняння, у червні оборот чайових становив 621 тисячу гривень.

Усього за місяць офіціанти у закладах отримали майже 11 тисяч транзакцій чайових. До речі, рекордна сума чайових, яку залишили клієнти ПриватБанку, становить 4874 гривні.

 - Клієнти, які розраховуються у закладах карткою, не завжди мають при собі готівку, щоб подякувати за гарне обслуговування. Чайові-cashless - це просто додаткова транзакція на терміналі: відвідувач сам обирає, скільки залишити на чай, і гроші зараховуються на зарплатну картку офіціанта. Приємно, що все більше закладів і клієнтів оцінили зручність сервісу і активно користуються ним, - зауважив керівник напрямку по роботі з торговими підприємствами ПриватБанку Євген Васильцов. 

Читайте також: Подорожувати з карткою ПриватБанку легко