Квитанцій з комуналки стане ще більше. Уже у жовтні

19.03.2013 15:14 Економіка
http://www.vlad.aif.ru http://www.vlad.aif.ru
Президент України доручив до листопада 2013 року внести на розгляд Верховної Ради законопроект про визначення гарячої води як окремої товарної продукції, врегулювання порядку її поставки і визначенні вартості.

Про це йдеться в Національному плані дій на 2013 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 рр. «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», затвердженому указом Президента України № 128 від 12 березня 2013 року.

В. Янукович також доручив до жовтня 2013 року скасувати в законодавчих актах терміни «виконавець житлово-комунальних послуг» та «балансоутримувач».

При цьому до листопада 2013 року глава держави доручив розробити законопроект про вдосконалення регулювання відносин у сфері житлово-комунальних послуг. У даному документі планується уніфікувати термінологію, визначити види діяльності суб'єктів, що надають житлово-комунальні послуги, а також види товарів і послуг, вироблених і тих, що надаються цими суб'єктами на ринку житлово-комунальних послуг. Законопроектом планується визначити класифікацію житлово-комунальних послуг, створити умови для переходу потенційно конкурентних ринків в конкурентні.

Автор: Администратор сайта