Магазин Duty Free відкрили на Гоптівці

19.11.2012 14:19 Економіка
http://briztour.ru http://briztour.ru

Реконструкцію пункту пропуску планують завершити до 30 листопада.

Про це сьогодні у ході прес-конференції повідомив перший заступник начальника Харківської обласної митниці Олександр Мірза. За його словами основні роботи вже завершені, у тому числі роботи щодо посилення металоконструкцій, необхідність яких виникла при проведенні огляду об’єктів. На Гоптівці збільшили кількість полос руху з 15 до 23, що дозволить підняти пропускну здатність митного пункту до 3000 транспортних засобів за добу. На пункті пропуску з’явилися дві нові будівлі для митників та прикордонників, були проведені реконструкції старих приміщень, відремонтована система водопостачання, теплова підстанція, повністю оновлені навіси у зоні в’їзду та виїзду.

- Повністю були оновлені всі без винятку телекомунікаційні системи, встановлено відеоспостереження, - сказав Олександр Мірза. – Оновлені трав’яні насадження, зроблена розмітка доріг, асфальтне покриття. Це дороге задоволення, яке дозволить громадянам комфортно перетинати кордон. На додаток до всього, був відкритий магазин duty free.

Загальна сума коштів, витрачених на реконструкцію «Гоптівки» становить 67 млн. 300 тис. грн. Декларація щодо готовності об’єкта до вводу в експлуатацію митники планують надати 30 листопада інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю в Харківській області.

- Уже після цього ми будемо приймати на рівні області рішення про те, коли відбудеться урочисте відкриття з перерізанням стрічки, - додав Олесандр Мірза.

Ірина Гудзь

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта