Михайло Добкін пояснив, чому в казначействі відбувається "рване фінансування"

08.07.2013 09:38 Економіка
http://novostimira.com.ua http://novostimira.com.ua
За словами губернатора, прогнози, які робилися перед прийняттям бюджету на 2013 рік, не виправдалися.

Розповідаючи про підготовку області до осінньо-зимового періоду, голова ХОДА Михайло Добкін звернув увагу на складнощі, які виникають через казначейство щодо оплати тих чи інших послуг. Губернатор сказав, що не звинувачує казначейство в тому, що відбувається такий "рваний графік" фінансування.


- Є проблема з економікою. І ті прогнози, які робилися перед прийняттям бюджету на 2013 рік, не виправдалися, - сказав Михайло Добкін. - Ріст промислового виробництва не відповідає заявленому раніше, а отже ріст ВВП у країні не відбувається тими темпами, якими б хотілося, зовнішня кон'юнктура сьогодні не сприятлива для України, ділова активність залишає бажати кращого.


Також губернатор запевнив, що незважаючи на фінансові труднощі, область зробить усе, аби зима 2013 року не піднесла жодних неприємних сюрпризів у сфері відповідальності ЖКГ.

- Нам все рівно треба виконувати ту роботу, яка на нас покладена. Адже якщо взимку відбудеться якась аварія, людям буде байдуже, як працювало казначейство. Вони хочуть ходити безпечними вулицями, щоб удома в них було тепло і світло, - сказав Михайло Добкін. - Тобто, всі види робіт, які сьогодні веде держава, мають бути виконані. Ми готуємося. Хочу запевнити всіх мешканців Харківської області: ми не підведемо.

Юлія Горобець

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта