Мільйонерів на Харківщині цього року стало більше

30.05.2012 15:07 Економіка
Мільйонерів побільшало Мільйонерів побільшало
У Харківській області побільшало міліонерів.

Так, якщо у минулому році дохід  понад 1 млн. грн.  задекларували 52 мешканця Слобожанщини, то у цьому році їх вже - 97. Про це повідомив під час прес-конференції голова ДПС у Харківській області Андрій Роздайбіда, пише сайт ДПІ України у Харківській області.

Очильник регіональної податкової служби зазначив, що з кожним роком кількість громадян, які надають декларації про свої доходи, збільшується

Так, в поточному році декларації про свої доходи до районних ДПІ надали 52 837 громадян. З них 23 962 - задекларували доходи, що підлягають обов’язковому декларуванню.

У січні-травні поточного року для отримання податкової знижки декларації надали понад 6 тис. осіб. Із бюджету їм повернуто майже 5 млн. грн.

«Діюче законодавство надає громадянам унікальну можливість скористатися правом на податкову знижку протягом усього року. Так, що ті хто сплачував за навчання у ВУЗах або мав іпотечний кредит можуть надати до районної податкової інспекції за місцем проживання декларацію про доходи та повернути частину витрачених коштів», - розповів Андрій Роздайбіда.


Автор: Менеджер сайта