На будівництво метро в Харкові виділили двадцять мільйонів

20.11.2015 08:55 Економіка
Фото: соцмережа Фото: соцмережа
Харківська міська рада внесла зміни до бюджету міста на 2015 рік.

Відповідне рішення було прийняте сьогодні, 20 листопада, на сесії міськради.
Заступник Харківського міського голови - директор Департаменту бюджету і фінансів Тетяна Таукешева повідомила, що уточнення показників бюджету міста Харкова обумовлене зміною обсягу субвенцій із державного бюджету на 166,1 млн гривень.

Так, був збільшений обсяг субвенції на виплату допомоги сім'ям із дітьми, малозабезпеченим сім'ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, державної допомоги дітям та допомоги по догляду за інвалідами I чи II групи внаслідок психічного розладу на 147,3 млн гривень. Крім того, місто отримало субвенцію на проведення виборів депутатів місцевих рад та міського голови у сумі 14,2 млн гривень і на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку територій в сумі 5 млн гривень.

Крім того, за рахунок перевиконання дохідної частини загального фонду бюджету міста були збільшені видатки за наступними напрямками: забезпечення своєчасної виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ та комунальних підприємств міста - 60,3 млн гривень; будівництво ст. м. «Перемога» - 20 млн гривень; відшкодування витрат за надані соціальні гарантії на оплату житлово-комунальних послуг окремим категоріям громадян - 16,8 млн гривень.

Також були виділені 400 тис. гривень на придбання 32-х комп'ютерів для органів Державної казначейської служби, які обслуговують бюджет міста Харкова, і 500 тис. гривень на забезпечення харчуванням учнів 1-х класів, у зв'язку зі збільшенням кількості першокласників і зростанням вартості молока, - повідомили у прес-службі Харківської міськї ради.

Микола Мірошник

Автор: Администратор сайта