На харківський інвестфорум приїдуть американський мер та європейський реформатор

03.09.2013 07:40 Економіка
http://kpravda.com/ http://kpravda.com/

На V Міжнародний економічний форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!»  організатори очікують до 350 гостей. 

Серед них провідні експерти, представники фінансово-економічних груп і міжнародних консалтингових компаній.

У цьому році вперше  на форум приїде виконавчий директор Європейської бізнес-асоціації Ганна Дерев’янко. Як повідомив  директор Департаменту з підвищення конкурентоспроможності регіону Харківської облдержадміністрації Євген Шаповал, вона виступить із доповіддю, а також буде модерувати одну з панельних дискусій на форумі.

Головною родзинкою цьогорічного Форуму стане виступ спеціального гостя — Лешека Бальцеровича - реформатора економічної системи Польщі. Крім того, серед гостей заходу будуть відомі експерти Ігор Бураковський, Євген Копатько.

Крім того на форум очікують представників 13 дипломатичних місій і іноземних делегацій регіонів-партнерів Харківської області (РФ, США, Польщі, Канади, Грузії, Азербайджану; Індонезії, Чехії, Туреччини, Албанії, В'єтнаму, Вірменії, Білорусі).

- На форум також приїде мер міста Цинциннаті — побратима Харкова — Марк Меларі. Він давно хотів відвідати наше місто і дуже зацікавлено ставиться до форуму, - зазначив Євген Шаповал.

Також серед гостей - топ-менеджмент інвестиційних фондів, керівники державних структур, що відповідають за розвиток інвестиційної та інноваційної діяльності в Україні, представники фінансово-економічних груп, міжнародних консалтингових компаній, ініціатори інвестиційних проектів в Україні.

Тамара Кіч

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта