На харківському "Турбоатомі" з'явилися провокатори - Суботін (ФОТО)

28.02.2014 08:35 Економіка
Фото Тетяни Василець Фото Тетяни Василець
Керівництво ВАТ "Турбоатом" проінформувало громадськість про ситуацію, яка склалася навколо заводу.

Генеральний директор "Турбоатому" Віктор Суботін розповів, що трудовий колектив сформував добровільні дружини. Навколо підприємства виставлені пости робітників.

- До загонів самооборони входять 50 працівників. Це люди, які по змінах чергують у неробочий час. Хочеться, аби з понеділка у дружинниках відпала потреба, - відзначив Віктор Суботін.

Учора на транспортних воротах підприємства чергували правоохоронці.
- Коли у країні неспокійно, існують сили, які на цьому тлі переслідують власні інтереси. Є такі елементи і на заводі. Останні два тижні вони активізувалися. Ми отримали інформацію, що наші колишні співробітники збираються збурити колектив, зранку на заводі з’явилися відповідні листівки. Ми зобов’язані забезпечити стабільну діяльність заводу. Завдання - попередити несанкціоновані проникнення на підприємство. І в цьому нема ніякого екстремізму. Ми зобов’язані зберегти державне підприємство. Сьогодні пан Белинський ( Євген Белинський - колишній виконувач обов’язків директора "Турбоатому", зміщений з посади 7 років тому) звернувся у всі правоохоронні органи, з вимогою провести на "Турбоатомі" фінансові перевірки. Хочу запевниити, нас перевіряють кожний рік: фінансова інспекція, податкова, ми готові до перевірок і сьогодні, - зазначив Суботін.

Керівництво "Турбоатому" наголошує, що не допустить ситуацій, які б гойднули стабільну роботу на заводі.

Тетяна Василець

Джерело: SLK
Автор: Тетяна Василець