На ремонт доріг під Харковом дали майже три мільйони

30.08.2012 13:51 Економіка
Великою проблемою для Барвінківського району є низький рівень газифікації.

Минулого року за допомогою НАК «Нафтогаз України» вдалося газифікувати у Барвінковому один з мікрорайонів, а також провести 9,5 км газопроводу високого тиску у село Богодарове. Про це повідомив голова Барвінківської райдержадміністрації Іван Бовдуй.

– Незважаючи на зусилля минулого року, рівень газифікації району складає 20 %, райцентру – до 70 %, – зазначив голова райдержадміністрації.

Він додав, що в цьому році продовжується фінансування газифікації Барвінківщини НАК «Нафтогаз України». Укладено договори на суму 7,5 млн грн щодо газифікації південно-східної частини районного центру.

– Підрядні організації вже розпочали виконання земляних робіт. Також ми реалізуємо великий проект з газифікації сіл Червона Поляна, Іванівка. Загалом протяжність  газопроводів високого та низького тиску складає більш ніж 20 км. Роботи за цим проектом ведуться інтенсивно, – сказав Іван Бовдуй.

Також він торкнувся питання будівництва та реконструкції доріг. За його словами, в районі вже понад місяць проводяться ремонтні роботи.

– Ми отримали 2 млн 650 тис. грн на поточний ремонт доріг. На сьогодні більш ніж 50 % цих коштів освоєно, і я думаю, що у вересні буде повністю освоєно всі кошти, – зауважив посадовець.

Він додав, що район очікує на додаткові кошти, адже стан доріг у районі залишає бажати кращого і коштів не вистачає. Зокрема, вже виготовлено проектно-кошторисну документацію на ремонт доріг вартістю понад 2 млн грн.

Юрій БОРЩ, матеріал з газети "Слобідський край" №104 від 30.08.2012

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта