На Великому Слобожанському ярмарку в суботу планується обвал цін

04.09.2012 13:56 Економіка
www.mediaport.ua www.mediaport.ua
Ціни на продукти харчування на ярмарку будуть на 10%-15% нижче середніх цін на ринках області. І це лише за попередніми підрахунками.

Про це на прес-конференції повідомив  директор Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської облдержадміністрації Сергій Авершин.

За його інформацією близько 200 сільгоспвиробників з районів області будуть торгувати з своїх експозиційних павільйонів та з 65 автомобілей сільгосппродукцією.

Харків’яне та гості міста зможуть придбати картоплю, овочі та фрукти; муку та крупи; хліб та хлібобулочні виробм чотирьох хлібозаводів, м’ясо та м’ясопродукти, а також птицю; живу рибу, молоко та молокопродукти, цукор, куринні яйця. І це не повний перелік продуктів харчування, які запропонують жителям Слобожанського мегаполісу сільгосптоваровиробники. 

- Планується, що підприємці та підприємства завезуть на ярмарку продукцію на 8 мільйонів гривень, - повідомив Сергій Авершин.

Як вже повідомляв СК Великий Слобожанський ярмарок пройде в Харкові на площі Свободи 8-9 вересня. 

У програмі ярмарку: концерт, конкурси, дискотека та Урочисте нагородження кращих учасників і переможців масштабного дійства.

Юрій Борщ

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта