Новий автобусний маршрут запустили на Харківщині (ФОТО)

20.09.2012 10:07 Економіка
Фото Ірина Гудзь Фото Ірина Гудзь
Із села Стара Покровка із сьогоднішнього дня їздитиме рейсовий автобус до Харкова.

Автобус із Старої Покровки їздитиме до станції метро Пролетарська п'ять разів на день: 0 5.50, 6.50, 11.30, 14.00 та 17.50. З Харкова — о 12.40, 17.00 та 20.00. Такий розклад ще не є постійним, адже поки що невідомо скільки людей буде користуватися маршрутом. Якщо автобуси не будуть справлятися з пасажиропотоком, то кількість рейсів може бути збільшена. Вартість проїзду становить 6 грн.

 

Для прокладання маршруту за кошти облдержадміністрації та спонсорів дорога від села Нової Покровки до Старої Покровки була відремонтована.

 - Зараз така ж робота ведеться у Новій Покровці, адже там також є невирішені питання. Вони виникають тому, що система перевезення людей, яка була у Радянському Союзі, зараз змінена, у кожному районі свої перевізники. Сьогодні є програма по укрупнення перевізників, зміні якості їх пересувного складу. Автобуси мають слугувати у тому числі для потреб людей з особливими потребами, - сказав заступник голови Харківської облдержадміністрацій Андрій Моченков.

Офіційне відкриття маршруту стартувало о 10 годині. До села приїхали два автобуси та забрали своїх перших пасажирів. Люди ж привітали гостей із облдержадміністрації сільськими гостинцями — домашніми пирогами та горілкою.

 

Ірина Гудзь

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта