Печенізьке водосховище облаштують на мільйон гривень

18.09.2012 10:09 Економіка
http://www.feeder.kharkov.ua http://www.feeder.kharkov.ua
Проект такого рішення ухвалили сьогодні депутати під час спільного засідання постійних комісій обласної ради.

Засідання провела перший заступник голови обласної ради Олена Олешко.

Зокрема, депутати розглянули 8 питань порядку денного, серед яких внесення змін до бюджету регіону на поточний рік, питання спільної власності територіальних громад області, повідомляє сайт облради.

Як зазначив начальник Головного фінансового управління облдержадміністрації Сергій Овсянніков, 1 млн. 20 тис.грн. буде спрямовано на проведення благоустрою та покращення технічного стану Печенізького водосховища, 465 тис.грн. пропонується направити на виплату переможцям параолімпійських ігор.

Члени постійних комісій також підтримали пропозицію відносно перерозподілу коштів у сумі 1млн.600 тис.грн., 870 тис.грн. з яких планується направити на закупівлю медикаментів для перинатального центу Обласної клінічної лікарні та 700 тис.грн. на продовження робіт із запровадження технології координації і контролю служби екстреної швидкої допомоги (GPS - навігація) на всій території області.

Нагадаємо, 15 вересня на березі Печенізького водосховища відбувся ХІ традиційний фестиваль "Печенізьке поле", який зібрав понад сто тисяч людей. Для гостей фестивалю "Караоке на майдані" провів Ігор Кондрвтюк, на вечірньому концерті співали Іларія, ТІК, Скрябін, ведучий концерта - Кузьма.

Найпопулярнішою розвагою фестивалю були поросячі перегони.

Автор: Администратор сайта