Під "Доступне житло" знайшли 16 майданчиків на Харківщині

07.11.2012 11:06 Економіка
http://kolo.poltava.ua http://kolo.poltava.ua

У рамках реалізації регіональної програми будівництва та придбання доступного житла в минулому році державний бюджет виділив 5 млн 964 тис. гривень.

Як розповів заступник начальника управління містобудування та архітектури облдержадміністрації Юрій Фурсов, за ті кошти за схемою 30% вартості квартири відшкодовує держава, а 70% - власник, було укладено 55 угод і профінансовано придбання 56 квартири.

- У поточному році показники роботи цієї програми дещо покращилися, - розповів Юрій Фурсов. - Стосовно фінансування, то держава виділила 1 млн 968 тис. гривень, а Харківський міський бюджет — 2 млн 990 тис гривень. За ці кошти було укладено 58 житлових договорів та профінансовано придбання 60 квартир. А ще працівники нашого управління аналізують не лише побудоване житло, а й займається пошуком будівельних майданчиків. Наразі вже знайдено 16 таких майданчиків і в разі належного фінансування управління містобудування та архітектури могло б розпочати розробку проектно-кошторисної документації індивідуального житла.

Ігор Тесло

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта